Naša zgodba

Zgodba Bele Grofice se je pričela pisati že leta 2012. Recite temu usoda ali pa tudi ne, saj sva se z možem spoznala ravno na dvorcu Štatenberg. Tukaj sva se zaljubila in tudi poročila. Imava hčerkico, ki je najin svet.

Mož na dvorcu Štatenberg vodi uspešno gostinsko dejavnost in ravno tukaj mi je bil predstavljen svet porok ter poročnega slavja. S kakšnim občudovanjem sem venomer opazovala neveste, ki so stopale po preprogi in prav vsaka je bila popolna »Bela Grofica«.

Ime Bela Grofica pa je vendarle zavito v nekaj skrivnostne tančice. Gostje so večkrat spraševali, če na dvorcu prebiva kakšna gospa. Videli so jo, ko se je sprehajala čez grajsko dvorišče, vsa v belem, zavita v megleno tančico … Mi ji pravimo Bela Grofica in morda jo boste na obisku pri nas srečali tudi vi.

In še nekaj o modri barvi, ki smo jo izbrali kot barvno ozadje naše Bele Grofice. Nekaj starega, nekaj novega, nekaj izposojenega in nekaj modrega. To so stvari, ki naj bi jih nevesta nosila na poročni dan in simbolizirajo srečo. Nekaj modrega predstavlja ljubezen. Brez ljubezni pa ni življenja, zato uživajmo v ljubezni!

Vesna Kociper, lastnica poročnega salona Bela Grofica

Pomakni se na vrh